En efterlängtad helg

Hej på er!

Äntligen är det fredag och jag känner att hela kroppen skriker efter helg haha. Det här vädret som varit hela den här veckan med regn, kallt, blåsigt och molnigt har bokstavligt talat sugit ur energin i kroppen. Sen får jag ju huvudvärk så fort jag är trött och speciellt om det är regn i luften brukar jag känna av det. Så den här helgen ska bli riktigt skön så man får sova ut lite. Fick dock en liten sovmorgon imorse då jag började 9 så jag var faktiskt väldigt utvilad imorse men sen möts man av det här trista vädret och då räcker inte energin speciellt långt.

Men men, det är fredag och vi åker till mina föräldrar i eftermiddag. Jag ska till frisören imorgon (äntligen) och vi ska fira mig i förskott. Det händer mycket samtidigt som det blir en "lugn" helg. Har beställt hem lite nya hårprodukter som jag hade hoppats få hem till helgen men det verkar som jag får vänta tills efter helgen. Men man vill ju bara ha hem det och testa direkt när man köpt något nytt. Och mitt hår är verkligen i behov av en uppfräschning nu, det är så torrt och slitet och färgen vet jag inte ens hur jag ska förklara haha. Ska blir riktigt skönt att få ordning på det igen och börja om lite.

På söndag innan vi åker hemåt igen ska jag även träffa Ida på en lunch. Är så otroligt glad över den kontakt vi fått upp igen och nu har vi setts varje gång jag varit hem och det känns så bra.


Kram Linnea

Gillar