En enkel bäddning

Hej på er!

Jag har ju visat upp sovrummet och olika tips kring hur man får ett sovrum hemtrevligt och mysigt. Men något jag inte visat är "bäddningar". Jag brukar köra på en enkel bäddning som går snabbt att göra men ändå ger ett härligt intryck till rummet. För något man kanske inte tänker på är att eftersom sängen är en stor del av sovrummet så är bäddningen jätteviktig för helhetsintrycket. Så jag tänker att jag fortsätter med lite rörligt material där jag visar från start hur jag bäddar, det är ju faktiskt något som är mycket lättare att visa på film istället för på bild.

Det jag tycker är viktigast i en bäddning för att få den där mjuka och inbjudande känslan är kuddar! Variera i storlekar, nivåer och färger. När man jobbar med nivåskillnader så blir det mer levande och "mjukt". En sån liten sak som att slänga på en filt på överkastet gör mycket för att det inte ska uppfattas för platt.

Nu i veckan tänkte jag fixa inför hösten och lägga in lite mer textilier och levande ljus i inredningen. Dock vet jag inte än om vi bara kör bilder från det eller om jag ska försöka mig på någon form av video till det också. men jag tänker att det är kul att kunna blanda lite härpå bloggen också.

Ni hittar även videon HÄR!

Kram Linnea

Gillar