En fantastisk livsstil

Hej på er!

Har hunnit bocka av några timmars jobb, min magnetröntgen som var inbokad idag och nu sitter jag på ett cafe inne i stan med Sofie. Det känns lite som att vi har samma livsstil, det går att prata om allt och det finns en förståelse som bara någon som gått igenom samma sak kan förstå.

Vi hade tänkt ta en fika tillsammans, plugga och slutligen planera lite framtid och bara peppa varandra (behövs verkligen ibland). Känns så skönt att kunna prata om allt och alla orosmoment man har framför sig och denna människa sitter liksom i samma båt i princip allt.

Den senaste tiden, jag skulle säga från att jag gick tillbaka till jobbet efter sommaren så har stressen stigit till alldeles för höga nivåer. Jag behöver göra en förändring i mitt liv för att hamna på rätt väg igen. Den väg som var rätt för ett halvår sen är dags att svänga av från och hitta en ny som passar för hur mitt liv ser ut idag. Det är ju egentligen så fantastiskt att man kan själv välja hur ens liv ska se ut, det gäller bara att våga. Våga ta steget och testa något nytt, testa ett nytt jobb, en ny vana eller rent av en ny livsstil. Vad kan hända? Märker man att det inte funkar får man helt enkelt backa bandet och välja en annan väg och testa nästa sak.

Så från och med nu ska jag sträva efter att hitta den livsstil som passar MIG och hitta en vardag jag trivs och mår bra i.

Kram Linnea

Gillar