En heldag vid poolen & en fantastisk frukost

Hej på er! ♡

Idag tog vi en omväxling i vardagen och körde en heldag vid poolen. Jag är lycklig!! haha. Jag gillar ju verkligen det här med att hela tiden känna sig fräsch och slippa all småsand överallt. Så vi startade dagen med en frukost med den underbara utsikten över havet och vågorna och sen har vi bara njutit i varsin solstol med varsin bra bok, så underbart! Vi hann med en lunch vid havet också hehe, det är lite roligare att ha något att titta på när man äter än bara restaurangen på hotellet. Eftersom jag har ett stort sår under min fot så var det lite extra viktigt att skippa sanden idag och jag kan säga att det verkligen lönat sig. Tror till och med jag skulle kunna börja gå helt på foten igen men är så jäkla rädd att allt ska gå upp så jag är tillbaka på ruta ett.

Älskar att man börjar se hur mycket färg man börjat få nu. Allt det röda har försvunnit och man blir bara brunare och brunare nu, balsam för själen haha. Finns ju inget så underbart som att få lite färg på kroppen, jag ÄLSKAR det! Springer runt och tittar mig i spegeln, på benen, armarna och bara småler haha.

Ikväll ska vi först och främst på en middag med utsikt över havet och solnedgången, hur fint?! Hoppas vädret är med oss så vi får njuta av det underbara. Sen drar vi oss tillbaka till city och padi för att kolla på ett nytt cyklop och sen ska vi nog bara sätta oss och njuta på någon bar nånstans. Eller om vi har tur så är killarna med mojito vagnen ute ikväll. Dom har så jäkla god mojito! Fattar inte hur dom fått till den så vansinnigt gott!

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar