En helg i Dalarna

Hej på er!

Söndag igen och som vanligt gick helgen lite för fort. Jag känner mig dock mer ön nöjd med helgen. Vi har fått vara hemma i Dalarna med familjen, vi har äntligen fått Stella kastrerad och jag hann träffa Milva under lördagen. Känner verkligen hur jag bara njuter i hela kroppen när jag är hemma. Vi behöver egentligen inte göra något speciellt, det är bara så lugnt och skönt och jag har allt jag önskar runt om mig.

När vi kom fram i Fredags möttes vi av en väldigt låg hund. Hon hade tidigare under dagen kastrerats så hon har fått sovit mer eller mindre hela helgen. Lille hjärtat ♡

På lördagen träffade jag Milva runt 14-tiden och vi hade så mycket att ta ikapp. Det är så jobbigt att inte ha alla sina vänner omkring en hela tiden. Men jag kan iallafall trösta mig i att jag vet att vi ses snart. Det är ändå en skön känsla att jag känner mig så hemma och mår så bra i Dalarna. Ett tag var jag så vilsen i vad jag ville och vart jag hörde hemma.

Idag har vi fixat lite hemma. Och jag har äntligen skaffat Disney+!! Haha. Såg alldeles för många som la upp på gamla filmer och serier man såg som liten och blev så nostalgisk. Så imorgon blir det en frukost framför Disney hihi. Hann även med att städa min bil idag, tycker det är lite mysigt att stå och dammsuga och damma i den och lyssna på musik och bara vara en stund. Jag älskar ju min lilla bil så då blir det väl också roligare att pyssla med den.

Kram Linnea

Gillar