En helg vid havet

Hej på er!

Det har varit tomt här några dagar men mitt fokus har legat på annat just nu. Jag har kommit igång superbra med träningsschemat, konstant träningsvärk i en vecka haha. Men jag känner mig redan så mycket piggare och gladare, och motivationen framförallt bara stiger. Inte bara mot träningen utan i livet i sig. Det är ju egentligen det här jag vet, när jag tränar mår jag mycket bättre och får ett helt annat driv. Så nu kör vi på hela vägen, bara 50 dagar kvar nu haha.

Jag har även tagit grönt kort i golf i helgen. Spelade upp igår och fick allt godkänt idag så nu ligger motivationen även där haha. Ännu ett mål uppnått!

Sen har vi faktiskt tillbringat väldigt mycket tid nere vid havet i helgen. Vi solade från lunch till middagstid, åkte hem och åt middag på balkongen och cyklade sedan ner till andra sidan ön och tog ett glas vin på en filt vid vattnet. Sånt där man verkligen vill göra men som tyvärr blir av allt för sällan.

En helt fantastisk helg har det varit. Och vi hittade ett nytt badställe här på ön med klippor där vi faktiskt var helt ensamma. Tycker det är ganska skönt när man solar och badar sådär att inte behöva trängas med 40 andra familjer. Vi avslutade varje kväll efter dessa dagar med att bara ligga och prata och reflektera över vilken mysig dag vi haft tillsammans. Det är så underbart också för då känns det som man tar vara på det man gjort på ett så fint sätt.

Kram Linnea

Gillar