En helt fantastisk helg

Hej på er!

Usch tycker den här delen av "en fantastisk helg" är den jobbigaste. När resterande personer åkt hem/lämnat och man kommer hem till ett tomt hem och märker verkligen hur tyst och tomt det är. Tycker sånna delar är riktigt jobbiga speciellt när man haft en så fantastiskt bra helg som vi haft!

I lördags åkte vi in till stan runt 12 och valde att kliva av flera stationer innan och ta varsin Voi till grönan. Betydligt roligare än att åka tunnelbana/spårvagn. Så väl framme på grönan började vi en 5-kamp, riktigt roligt! Trots att jag inte är den bästa på egentligen något av spelen har jag sjukt roligt och det finns ju lite att välja bland så alla kan hitta sin favorit. Efter 5-kampen åkte de andra lite och jag stod på bra avstånd och tittade på haha. Ingenting för mig det där haha.

Efter grönan tog vi ytterligare varsin Voi och åkte in mot stan igen till restaurangen vi bokat bord på, en italiensk restaurang. Riktigt mysig och trevlig litet ställe med god mat och supertrevlig personal, kommer dock inte ihåg vad den hette..

Efter middagen var det ÄNTLIGEN dags för Prison break! Alltså jag saknar ord för hur kul det var! Kan verkligen rekommendera ALLA att testa på något av deras olika "rum". Vi körde som sagt Prison break och det var nog bland det roligaste jag gjort. Vårt lag var ju fantastiskt också, vi 4, 2 i varsin cell och sen fick an samarbeta på flera olika sätt. Tänkte skriva lite mer om det i ett annat inlägg. Väntar på bilder ifrån aktiviteten som de ska maila över så sparar de till dess. Men har ni möjlighet så tycker jag absolut ni ska testa på detta, fox in a box, Prison break körde vi.

Sen gick vi vidare till Hantverket och tog några drinkar och bara satt och pratade om allt egentligen, super trevligt. Och kan söta att under den här helgen har det varit så mycket skratt och så mycket roligare saker så det kommer absolut bli svårslaget. Nej gud vilken bra helg detta varit, en riktig sån där helg man skulle kunna göra om varje dag om man fick chansen haha.

Helgen avslutade vi med en lunch på Gradi här på ön. Sen sa vi hejdå och vi åkte hem till oss och de fortsatte hem till Östersund.

Kram Linnea

Gillar