En hjälp i vardagen

I samarbete med Personligalmanacka.se

Godmorgon på er!

Jag måste verkligen dela med mig om min och Emils nya bästa vän. En väggalmanacka. Ska jag vara ärlig trodde jag ALDRIG jag skulle plocka in något sådant i mitt hem efter att jag flyttat hemifrån. MEN jag har nu insett hur bra det är och hur mycket det underlättar. Både jag och Emil har ju varsina egna almanackor där vi skriver allt vi ska göra under veckorna men det stannar ju där. Sen lär man tjata och fråga om allt möjligt hela tiden under veckorna eftersom jag inte ha någon aning om när han slutar och han har inte heller koll på mina tider eller bokade möten osv.

Så nu har vi beställt hem en almanacka från Personligalmanacka.se där vi fått varsin egen rad och en gemensam. Där har vi börjat planera upp veckorna så man tydligt kan titta vad den andra ska göra men även saker vi gemensamt har inbokade. Som tex, på fredag ska vi på julkväll med Lilly och Isac. Jag hade stenkoll eftersom jag skrivit ner det i min almanacka men Emil hade helt glömt det. Nu står det i väggalmanackan och båda har koll, toppen!

Vi har även valt att lägga till "veckans middagar" så vi kan planera veckans handling efter det, supersmidigt!

Vill du också beställa en sån här eller varför inte en vanlig almanacka? Då tycker jag verkligen du ska kika in Personligalmanacka.se där du kan få massor av tips och dessutom skräddarsy din helt egna bästavän!

Kram Linnea

Gillar