En jobbig morgon

Hej på er!

Igår när jag fixade inför morgondagen (idag) så kollade jag på vädret och förberedde mig för regn hela dagen. Men återigen har vi mötts av klarblå himmel och sol, regnsymbolerna fortsätter flyttas fram timme för timme haha. Så har vi lite tur kan vi kanske få en solig helg vilket jag verkligen hoppas. Har sett framemot att få lägga mig på balkongen en hel dag och bara njuta i solen.

Dagen idag startade ganska obehagligt. Jag vaknade av att jag inte kände min tunga (haha) hela tungan var bortdomnad sådär som en fot kan bli efter man suttit stilla ett tag. Hela halsen kändes som ett sugrör och ögonen rann något hemskt. Jag brukar inte säga det men fy f*n vad pollen har blivit ett problem i vardagen. Jag skyndade mig upp, tog ögondroppar och allergimedicin och det värsta släppte ganska snabbt men tungan känns fortfarande inte helt okej haha. Har fått utskrivet allergimedicin men mår så dåligt psykiskt när jag tar den så försöker att bara ta den när allergin blir som värst.

Men det är fredag så jag försöker fokusera på det positiva i det och hoppas att helgen blir lugn och massor med tid för vila. Topp 3 saker jag vill hinna med i helgen är: Sola(!!), plugga & spela vårt nya escape room spel tillsammans med Emil.

Kram Linnea

Gillar