En köksstyling + ett roligt besked!

Hej på er!

Jag insåg att mitt projekt att flytta om i köket och vardagsrummet blev alldeles för mycket för mig ensam. Eftersom jag inte kan bära tungt eller belasta höger ben speciellt mycket så fick det projektet vänta tills någon mer är hemma och kan hjälpa till. Istället blev det en styling i köket dagen till ära.

Jag väntar på lite nya saker till sovrummet innan det är dags att göra en förändring där. Men det ser jag mycket framemot, något att längta till. Men det kryper i hela kroppen av längtan att få ta fram julen kan jag säga. Herregud vad jag bara vill plocka fram allt och ha ett helt hem att fixa med.

Imorse vaknade jag av ett kul mail ifrån Pinterest, ett "Grattis till 50 000 visningar!". Så kul att få bekräftat att det man gör är uppskattat och dessutom lite pepp med dessa små mål på vägen. Jag tycker ju det här med att få styla i videoformat är så kul och att det dessutom verkar vara så uppskattat så blir jag ännu mer taggad på att fortsätta. Så idag kör vi en styling av kök.

Några tips att tänka på när man stylar just i ett kök

- Göm alla sladdar till tex vattenkokare osv
- Ta bort alla disksaker, det kan lätt uppfattas som "ofräscht"
- Ta bort allt från bänkytan innan styling för att lätt komma åt att städa överallt
- Inkludera gärna ett doftljus för att få en fräsch doft och en hemtrevlig känsla

Jag har gjort ett mer ingående inlägg om just styling i kök som ni kan hitta HÄR om ni vill ha mer tips kring detta.

Vilket rum skulle ni vilja se en homestyling på härnäst? Ni kan rösta här nedan eller kommentera gärna om ni har andra förslag ni skulle vilja se mer av, tex mer dukningar, stylingtips eller vanliga inredningsmissar man gör.

Vad vill ni se mer av?

Kram Linnea

Gillar