En lyxigare vecka

Hej på er! ♡

Har precis slutfört mitt första prov på utbildningen och hade nästan glömt den där sköna känslan när man får upp orden "godkänt". Man sitter här och flinar för sig själv och känner hur stolt man blir hihi! Så stolt över mig själv som klarat första delen av utbildningen. Kan inte vänta med att gå på nästa uppgift direkt, next up är färgsättning som är en lite längre än föregående uppgift. Ser faktiskt framemot detta för färgsättning är ju såå kul, finns så mycket att göra med bara färg. Trodde inte jag skulle gå och längta efter att få plugga såhär mycket som jag gör nu haha.

En av mina närmsta vänner är ju nere i Stockholm hos oss igen. Det var verkligen allt för längesen hon var här nere så det är riktigt skönt att ha henne nära igen. Hatar att inte kunna ha alla sina vänner nära jämt, man behöver ses oftare än vad vi gör just nu. Vi har ju alltid setts flera gånger i veckan från att ses 1 gång i månaden typ.


Denna vecka blir en riktig lyxvecka med många vänner på besök. På lördag kommer även @johannastromqvist och hennes sambo hit och alltså det är ju en vän man saknat hela livet, så himla genomfin!

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar