En magisk helg

Hej på er!

Som jag nämnde tidigare så var det äntligen dags i helgen för våra kryssning tillsammans med @Lillystromqvist och hennes Isac. Och skulle jag få summera denna helg med ett ord skulle det vara med "MAGISKT". Vi hade det så himla trevligt från första stund då vi möttes upp i Slussen tills att vi 24 timmar senare klev av båten och sa hejdå. Hjälp vilken resa och hjälp vilka underbara vänner vi fått äran att ha i våra liv.

Båtresan började med att vi checkade in, klev ombord och begav oss till våra hytter. Lite rädda var vi att vi skulle få hytter i varsin ände av båten men tur nog fick vi precis bredvid varandra.
Efter vi packat upp lite, bytt om och fräschat upp oss gick vi ut för att se oss om på båten. Vi hade bokat bord till 19.00 och timmen där emellan från att vi kom på båten tills vi får vårt bord kändes ju oändlig haha.

När klockan äntligen började närma sig 19 gick vi mot restaurangen och fick ett bord. Glatt överraskade fick vi bästa plats med utsikt över skärgården (hade ju varit guld om solen varit uppe ett tag till också så man faktiskt kunde se ut...haha). Vi startade med ett glas champagne och mesans vi väntade på vår förrätt satt vi och pratade om vår relation till varandra. Hur glada vi är att vi hittade varandra och mitt i samtalet plockar dom upp ett kuvert med våra namn på och en fin turkosa rosett. Måste jag lägga till att detta är något som fått mig att fälla många tårar. Vi ska på bröllop!

Sedan kom förrätterna. Riktigt riktigt gott var det! Har ätit på denna restaurang tidigare när vi åkt och blev lika positivt överraskad då som nu. Helt nya rätter men så himla gott!

Till varmrätt tog vi alla pluma förutom Isac som körde på ankan. Även detta var ju magiskt gott och jag tror vi alla behövde en liten paus innan det var dags att inta efterättsborden. Två bord helt fulla med olika sorters efterrätter som det bara var att plocka på sig av. Jag tror jag pratar för alla när jag säger att vi allihopa åt lite mer än vad vi klarar av haha. Hjälp vad mätta vi blev, man pressade i sig den där sista lilla chokladbiten men njöt gjorde vi iallafall hela vägen.

När vi efter ytterligare en liten paus hade vilat upp oss gick vi tillbaka till hytterna och körde vårt efterlängtade musik quiz, denna gång med en flaska vin i potten. (Jag och Lilly vann den är viktigt att tillägga ). Så när klockan slog 23.10 gick vi mot scenen där Chris Kläfford skulle uppträda och alltså hur grym är inte han?

Sen slog vi oss ner i en bar och fortsätta vårt samtal med en hel del sång och även lite dans. Runt 03 delade vi på oss och gick in för att sova. Dagen efter hade vi en brunch inbokad till 10.30 och hjälp vad trötta vi var alla tre men minst sagt en av oss var riktigt morgontrött haha.

Sen fortsatte dagen med en riktigt lång brunch följt av karaoke tävling, lite shopping och ytterligare lite musik quiz i hytterna innan det var dags att kliva av hemma i Stockholm igen.

Kram Linnea

Gillar