En middagsfavorit

Hej på er & glad påsk!


Vi firar även denna högtid på ett speciellt sätt i år. Det blir jag, mamma, pappa och Emil som kom hit och hjälper oss med det sista innan pappa läggs in igen. Känns riktigt skönt att ha han här under denna högtid och speciellt nu när denna helg blir så pass lång så vi verkligen hinner ses lite längre. Så det blir en lugn påsk här hemma med lite påskmat ikväll och förhoppningsvis någon film framför teven senare.

Vi håller som sagt på med massa saker som ska vara klara innan pappa läggs in igen och att Emil kunde komma och hjälpa oss med allt är verkligen så skönt.

Igår bjöd vi mamma & pappa på tryffelburgare, något vi brukar göra hemma i Stockholm som blivit en stor favorit för oss. Tryffel-rätter är alltid något jag uppskattar sjukt mycket och nästan alltid beställer ute om det finns på menyn. Så en tryffelburgare med egen tryffelmajo, karamelliserad lök och cheddarost är både enkelt och så gott så det var en självklarhet att även min familj skulle få testa detta. Och även denna gång gick det hem haha.

Kram Linnea

Gillar