En omställning

Hej på er!

Det känns som att man snabbt ställde om sig till hela blogggrejen igen. Från att inte tagit en enda bild i princip sen december till att nu börja tänka i samma mönster som innan att ”detta hade blivit bra på bild” ”vad har jag gjort idag som faktiskt är av intresse” och hela den biten. Det är både en enkel men också lite svår omställning. Men motivationen till att faktiskt vilja göra saker nu för att ha något att skriva om och även fota är så kul!

Det kändes verkligen som att jag behövde något sånt här att fokusera på igen. Jag känner mig sjukt taggad på att få läsa ikapp och komma in här och läsa alla era bloggar igen. Få se lite vad som händer i andras liv just nu, för den senaste tiden har inget annat funnits än vad vi här hemma fokuserar på.

Tänkte att jag skulle skriva ihop ett inlägg med lite bilder från dom senaste månaderna när jag varit borta men insåg direkt jag gick in på kamerarullen att jag inte fotat någonting. Det är lite djurbilder och en å annan snapbild, så får spara det inlägget till lite längre fram.

Kram Linnea

Gillar