En perfekt lösning för ett lugnare hem med Pelican Self Storage

I samarbete med Pelican Self Storage

En första fråga, kan man ha för mycket saker hemma? Som svar på det skulle jag svara NJA. Både Ja & Nej. Jag som inredare och lite för glad i att köpa nya saker älskar att ha ett helt lager hemma med inredning och småsaker att kunna variera i hemmet. Men det är ju ingen hemlighet att allt sånt tar väldigt mycket plats. Det är både julsaker, sommarinredning, vinterinredning, stora möbler, små detaljer och sen har vi ju även alla dessa sommar och vinterkläder som ska förvaras någonstans. Ja det blir lätt för mycket och man tänker alltid att man bör rensa i hopp om att få mer plats hemma. Men att rensa bort saker som kanske (förhoppningsvis) kommer kunna användas flera gånger senare framöver känns både ekonomiskt men också känslomässigt tungt. Men jag måste ändå säga att det absolut bästa jag vet, en lugn för själen är att öppna garderober, lådor eller annan förvaring och se att det finns plats kvar. Det är få saker jag ogillar så starkt som överfulla förvaringsställen.

Därför kära vänner är det i ett otroligt kul samarbete med Pelican Self Storage jag ska berätta fördelarna med att magasinera hos dem. Det är inte bara tryggt och säkert utan otroligt smidigt också. Pelican Self Storage erbjuder bla säkra förråd med övervakning, personlig service, gratis släp och förråd i toppklass. Att veta att förråden man hyr uppfyller en hög kvalité och där det sker kontinuerliga kontroller av såväl fukt som att det är rent och inbjudande är för mig superviktigt när jag väljer att magasinera mina möbler. Vill du läsa mer om fördelarna med att magasinera hos dem så kan du trycka HÄR!

Något vi alltid kollar nu när vi letar ny lägenhet är faktiskt förrådsmöjligheten. Vi har länge diskuterat hemma om att hyra förråd så man faktiskt kan rensa bort saker som tar alldeles för mycket plats och som bara står för att vi inte har någonstans att göra av det, men som vi absolut inte vill göra oss av med. Men så kommer vi till det som oftast sätter stopp, det känns för krångligt. Man tar aldrig tag i det för att man inte orkar krångla med allt. MEN Pelican Self Storage sköter allt detta supersmidigt.

Allt du behöver göra är att gå in på deras hemsida (ni hittar den HÄR) och väljer vilken anläggning ni önskar hyra på, väljer storlek på förrådet och sen fyller ni i en bokningsförfrågan. Inom 1 arbetsdag blir ni sedan uppringda för att boka in en tid på anläggningen. Dessutom erbjuder de nu även 50% den första månaden eller 2 första månaderna beroende på anläggning.


Ett förråd blir som ett extra rum där man kan avlasta alla sina extra saker där hemma tryggt och säkert. Om det så är för en längre tid eller bara medan man väntar på att få nyckeln till den nya lägenheten så är det ett tryggt och smidigt sätt alla bör veta om.

Något extra kul som Pelican Self Storage erbjuder är även vinlagring. Både min sambo och hans bror är väldigt intresserade i viner vilket resulterar i en hel del flaskor som ska förvaras någonstans. Och att förvara dessa i en varm lägenhet är absolut inte optimalt men att då veta att du tryggt och säkert kan lagra dessa i en vinkällare hos Pelican känns ju hur kul som helst!

Det finns ett förråd för alla tillfällen. Flytten, resan, det där extra rummet du skulle behöva, vinlagring eller du kanske behöver magasinera möbler inför en renovering? Så är jag säker på att det finns något för alla. Jag som pluggar till inredare vet att jag kommer behöva magasinera möbler i framtiden till inredningsuppdrag och det känns riktigt lugnande att veta att Pelican Self Storage finns där.


Kram Linnea

Gillar