En sån lycka!

Hej på er!


Jag fortsätter njuta av att få kika in här och följa alla igen, så himla härligt. Hade en så tuff morgon imorse med att jag försov mig, morgonmöte och bara väldigt trött. Hela dagen blev så lång och man kunde inte annat än bara längta hem haha. Men så mitt under dagen fick jag ett mail från skolan "ny feedback från din lärare" och mitt hjärta gick på högvarv. Har kämpat med en av dom största uppgifterna innan examensarbetet nu och mitt betyg hade kommit. Jag kände bara att antingen blir den här dagen 100 gånger bättre eller 100 gånger jobbigare. Så jag gick in och läste direkt. Skrollade ner till inlämningarna och fick se den gröna pricken med "Godkänd" alltså jag kunde ha grinat av lycka där och då. Så mycket tid jag lagt ner på den här uppgiften och så kan jag äntligen gå vidare med en helt fantastisk feedback också. Så glad över detta och extra motiverad till att fortsätta nu.

Här är en liten del av uppgiften som jag jobbat med. Men måste ändå säga att detta är bland det roligaste att få jobba med. Bildstilsritning och elevation i SketchUp

Får fira detta på något sätt med en lugn kväll i soffan framför en serie och lite glögg kanske? Är så inne i glögg just nu, tycker det är så mysigt att värma lite på kvällen, titta på en serie eller en film och bara ta det lugnt.

Kram Linnea

Gillar