EN SISTA SOMMARDAG?

Hej på er!


Söndag och jag har faktiskt ingen söndagsångest. Det går så bra på jobbet nu och allt flyter på så jag tycker det börjar bli ganska kul att jobba igen. Känner mig redo att gå från 75 till 100% vilket jag måste säga att jag är sjukt stolt över. Jag är stolt över mig själv som orkar och vågar.

Det känns verkligen att vi är inne på de sista sommardagarna nu. Vi har haft en superfin varm vecka men regnet och kylan har börjat smyga sig på. Den kommande veckan ska ju vara regnig och betydligt kallare, men jag känner faktiskt att det är så välkommet nu. Att jobba i 30 grader, att sova på nätterna och bo i en lägenhet som är som en bastu känner jag mig helt klar med. Hösten är ju trots allt väldigt mysig också, och vi har många roliga planer att se framemot. En stor händelse som hänt i mitt liv den senaste tiden vill jag bara skrika ut till hela världen men tyvärr kan jag inte gå ut med det förens om 1 månad. Och det ser jag extremt mycket framemot att få dela med er.

Idag väntas middag med Emils familj hemma hos oss. Vi ska även fira honom lite i förväg nu eftersom han fyller år snart. Och imorgon kommer vårt favoritpar Lilly & Isac hit på middag, en perfekt start på veckan

Kram Linnea

Gillar