En somrig helg

Hej på er!

Gud vilket väder vi hade hela helgen. Strålande sol, klarblå himmel och en somrig känsla. Vi hann med mycket av det som stod på listan. Jag fick sola, inte bara lite utan nästan hela helgen haha. Elin och hennes kille var förbi på lördag och vi solade, spelade kubb, grillade och avslutade med lite femkamp och sällskapsspel. Det blir ju extra kul att sola när det finns andra som är lika intresserade av att bara ligga i solen en hel dag och verkligen bara njuta av det.

På söndag åkte jag och Emil ut till bryggan och fiskade lite, blev lite solande där också haha. Det blir ju lite annat att ligga på en brygga vid vatten än att ligga på en solstol hemma på altanen. Men det blev ingen lång tur där, jag promenerade lite med Stella efter vägen och hon älskar ju att vara där.

Efter lunch kom Elin tillbaka och även min syster och bror var förbi till mors dag. Så vi solade (såklart), fikade och uträttade lite ärenden som stod på schemat. Kortfattat så hade vi en riktigt somrig helg med bara massa utomhusaktiviteter och tog det lugnt.

Kram Linnea

Gillar