En stor omställning

Hej på er!

Det har varit lite tommare här än vanligt. Men sanningen är den att den här omställningen blev jobbigare än jag tänkt mig. Själva jobbet i sig är inte det jobbiga utan det är omställningen, att gå från att vara hemma på heltid till att börja jobba varje dag. Dessutom är jag 2,5h bort så det blir lite extra mycket. Men jag vet att det inte kommer hålla i sig allt för länge utan det handlar om att komma in i dom nya rutinerna. Men det är jobbigt just nu och det får jag försöka acceptera.

Jag försöker hålla mig ”planerad” under veckorna och helgerna så jag har något att se framemot. Det är det allra viktigaste för mig just nu. Imorgon har jag en supermysig dejt med Lilly inplanerad så det är nästa grej att se framemot.

Vi har även börjat med nya rutiner här hemma nu. Vi har börjat gå flera långa promenader på nya ställe här på ön, jag Emil & Stella. Supermysigt och väldigt skönt att få komma ut och rensa tankarna lite. Har även tagit tag i rensning av garderoben här hemma haha, blev 2 säckar fulla med kläder som jag ska ge bort nu, så skönt! Känns så mycket lättare när man fått undan lite som bara ligger och tar plats.

Hade även en fika-dejt med Sofie inbokad i måndags. Ytterligare en sak jag hade att se framemot hihi

Kram Linnea

Gillar