En underbar överraskning + lite fika

Denna jobbdag avslutades verkligen på bästa tänkbara sätt. När jag 15.00 kliver utanför dörrarna på förskolan möts jag av den där positiva och härliga energin som bara strålar om vår allra finaste @johannastromqvist . Vi hade ännu en planerad bloggdejt på långängens gård här på Lidingö och eftersom jag jobbar bara 10 minuter där ifrån var det en perfekt mötesplats.

Var så himla skönt att få kliva ut från en stressig dag och bara bli överöst av ny energi och få bolla massa idéer och tankar.

Väl framme på cafeet kunde jag inte låta bli att ta den där kolapajen som är så fruktansvärt jäkla god. Aldrig smakat något liknande tidigare vilket är lite synd haha, den är verkligen värd att testas om man har vägarna förbi! Sen helt oförberett ställer hon fram en så fin överraskning på bordet som jag verkligen inte alls var beredd på. Denna underbara människa har köpt en present till mig för att jag fyller år på söndag? Alltså hur fin är hon inte! Att det dessutom var något jag verkligen verkligen ville ha och som var så klockrent passande mig. Tänkte dock att jag skulle visa upp det i ett senare inlägg när jag hittat en riktigt bra plats för det, hihi

Kram Linnea

Gillar