En underbar vecka

Hej på er!

Just nu känner jag riktigt mycket glädje för allt. Jag har fått en diagnos, ett datum för när jag får börja jobba och hela knä historian börjar se sitt slut. De senaste veckorna har varit mer tuffa psykiskt än de varit smärtsamt för knät. Men nu denna vecka har det rullat på superbra på många plan.

Utöver mitt glada besked med knät så har jag även gått och blivit en mini ägare. Min älskade fantastiska Clio får rulla vidare med någon annan och jag börjar en ny resa med min Mini Cooper. Kändes riktigt tufft till en början att tänka tanken att släppa min älskade bil men nu när beslutet är taget och jag snart får hämta min nya känns det helt rätt.

Idag väntas Adventsmiddag med några vänner och trerätters står på menyn. Är så tacksam att Emil tycker det är så pass kul att stå i köket så jag kan fokusera på annat och inte behöver beblanda mig med allt mat fix haha.

Nu känns det extra mysigt när man får fira in julen såhär i förhand. Älskar våra "glöggkvällar" som vi brukar kalla det när vi bjuder in till middag och spelkväll såhär i December.

Denna gång har vi burit in köksbordet i vardagsrummet för att Emil ska få stöka i köket ifred och man får lite extra julfeeling när granen står intill och med en brasa på TVn.

På menyn idag står det:

Bruschetta

Vodka Pasta - Riktigt spännande att testa!

Nutella pizza med bär

Kram Linnea

Gillar