Ett fint minne

Satt och kollade igenom min kamerarulle och tittade tillbaka på gamla minnen. Brukar göra det ibland och bara falla in och minnas hur härligt vi hade det. Det är fina känslor kopplade till allt på något sätt men ett minne, som inte är längesen alls men som ligger mig nära i hjärtat är från påsken i år. Vi hade det så mysigt och det var en sån lugn och fridfull helg.


Att åka iväg sådär bort från allt trodde jag skulle bli rastlöst och jobbigt. Att vi skulle göra massa saker hela tiden och istället för att tanka sig själv, dra ur all energi. Men hjälp vad tankad man blev. Det fanns så mycket tid till att bara vila, umgås och "bara vara". Jag älskade det och ser så mycket framemot att få åka dit igen tillsammans med alla och uppleva allt igen. Emil som haft detta som tradition i familjen har ju såklart försökt förklara hur underbart det är men jag kunde aldrig förstå det innan man fick uppleva det själv.

Får jag ge ett minus till den helgen så är det vädret. Jag hade gärna haft lite mer sol haha. Men det är det enda jag kan klaga på med den helgen.

En viktig detalj som jag ändå måste erkänna är att jag var väldigt nervös inför att åka till ett nytt ställe och sova där. Har aldrig varit något stort fan av att sova borta och absolut inte på nya ställen. Och sen att det inte fanns rinnande vatten har ju skrämt mig ännu mera haha. Men jag bestämde mig innan att bara se det positivt och gå in med en bra inställning och vägra tänka. negativt. Och det var en sån befrielse för mig själv också att bara få trycka undan dom där negativa tankarna och inte se problem i något. Ta allt som det kommer och sen göra det bästa utav det.

Kram Linnea

Gillar