Ett ljus i mörkret

Hej på er

Det har varit några riktigt jobbiga dagar de senaste dagarna och bloggen har helt enkelt fått lov att prioriterats bort då jag behövt tänka på mig själv. Det har varit en riktigt jobbig tid som jag fått kämpa mig igenom. Hade iallafall en fikadejt inbokad idag tillsammans med min stora favorit @johannastromqvist. Vet inte hur jag ska kunna beskriva henne med ord, hon är helt fantastisk på alla sätt. Ett ljus i mörkret som under denna eftermiddag bidrog med så mycket positiv energi. Gick ifrån denna eftermiddag med så mycket hopp om framtiden och full med lycka. Denna tjej har jag inte ens känt i 1 år men under denna tid vi haft tillsammans har vi klickat så otroligt bra och det finns ingen som inspirerar mig så mycket som hon gör.

Vi hade en så mysig fikastund på vete-katten denna gång. Testade deras blåbär/vanilj bulle och hjälp i min lilla låda vad god den var! Brukar ju vara den som får något knappt ätbart men denna gång prickade jag helt rätt!

Efter vår fikadejt tog vi en promenad runt i city och bara njöt av varandras sällskap och den fina höstdagen. Slutligen kikade vi i lite butiker innan vi begav oss hemåt åt varsitt håll. En helt underbar dag som verkligen gav mig ny energi i vardagen att orka ta tag i allt och faktiskt känna den där viljan att våga igen.

Kram Linnea

Gillar