Ett nytt kapitel

Hej på er!

Måste nog börja hela detta inlägg med att berätta att jag startat upp ett nytt kapitel i mitt liv. Jag har nämligen sagt upp mig från mitt nuvarande jobb och slår upp dörrarna för nya möjligheter i livet. Det känns så rätt samtidigt som en stor trygghet försvinner. Dock kommer jag tillbaka till det jag skrev tidigare på bloggen "motivation och vilja att utmana mig själv", jag vill testa något nytt och våga utmana mig själv. Kanske hittar jag något nytt som jag verkligen älskar, kanske hamnar jag på ett helt annat spår som förändrar hela min vardag? Som sagt detta är ett helt nytt kapitel som jag ser framemot att se vart det leder.

Den här helgen åker Emil bort med jobbet och en kompis ska komma över och bo här med mig och vad passar inte bättre än en tjejhelg med massa pepp och motivation att ge varandra. Det är så inspirerande att prata med andra om drömmar, mål och livet bara.

Jag hoppas ni ser framemot att följa mig i den här resan lika mycket som jag gör. Denna höst kommer verkligen bli något helt nytt och spännande!

Kram Linnea

Gillar