Favoriter från NA-KD + rabattkod

Innehåller affiliate-länkar

Innehåller Adlinks från NA-KD.com 

Efter ett kallt mörkt och jobbigt vinterhalvår så finns det väl inget bättre än att fräscha upp i garderoben med massa nya kläder inför våren. Jag själv är dock ingen som gillar att bära en vanlig stickad tröja, jag vill att det ska var något som händer liksom, haha fattar ni? Jag tycker att NA-KD har mycket just sånna kläder så det här har varit sååå kul att klippa ihop olika favoriter!!

Har även en rabattkod till er. Använd koden "GRAB20" så får ni 20% rabatt på allt förutom reavaror på na-kd.com

Typ som med den här i mitten. Framifrån ser den ut som en vanlig stickad tröja men så i ryggen "händer det något". Samma med dom andra två tröjorna superfina och inte bara tråkiga vardagskläder. Love it!

♡♡♡

Färger! Älskar ljusa fräscha färger till våren och speciellt gult som är inne nu i vår. Hade lite blandade känslor kring det först men börjar gilla det mer och mer faktiskt. Sen speciellt efter hela den mörka vintern så behöver man lite färg i vardagen hihi

Festklänningar kan man aldrig få för mycket av! Har dock insett att jag på fest är absolut ingen färgklick haha. 99% av alla festkläder/klänningar jag har är svarta. Men jag gillar det och har inget behov av att ändra på det så jag fortsätter i det svarta temat ;)

Ser kanske tråkigt ut med bara svart på bilden? Men visst var dom fina?? Älskar speciellt den högra, Såå fin!

#NAKDxMetapic

Kram Linnea

Gillar