Flytta?

Tillbaka på tåget, det var ett tag sen nu. Har aldrig haft ett så långt uppehåll på tågresor till Stockholm som jag haft nu, haha. Men måste erkänna att det varit riktigt skönt att vara hemma under helgerna ett tag.

Men nu är jag tillbaka och ska ner för något jag själv tycker är svinroligt men de andra jag pratat med tycker det är betydligt tråkigare, haha. Tur någon gillar det i alla fall. Men jag ska flyttpacka!! Lite sorgligt att sälja min älskade lilla lägenhet men samtidigt hur kul som helst med allt nytt som väntar. Sen har jag ju även turen att kunna komma tillbaka eftersom Felicia endast flyttar ner en trappa och tar över min lägenhet, hihi.

Alltså tiden i den lägenhet har inte varit annat än myyys! Hade en av mina närmast vänner i samma hus, en trappa upp. Kunde springa mellan varandra när som helst och vi gjorde så sjukt mycket, speciellt på nätterna. Kunde man inte sova var det bara att höra av sig, ta med kortleken och springa upp en trappa med täcket runt sig. Fredagsmiddagarna blev aldrig ensamma.Spelkvällar eller filmkvällar varje helg och alltid någon som var nära. ♡

Kram Linnea

Gillar