Flytta?

Hej på er! ♡

Den senaste tiden har jag börjat tänka mer och mer på en sak som jag vill göra i framtiden men som jag tidigare sagt att jag absolut inte skulle vilja göra. Jag har bott i hus hela mitt liv och jag har alltid sagt att jag längtar tills jag flyttar hemifrån och kan bo i en liten mysig lägenhet istället. Mindre och städa, mindre överlag och inte massa rum man aldrig är in i. Visst trivs jag bra i lägenheten och vi bor på världens finaste ställe men som sagt har jag den senaste tiden tänkt så mycket på hur skönt det hade varit att bo i hus. Självklart inte nu direkt men i framtiden någon gång. Jag och E har pratat rätt mycket om det senaste tiden och en liten dröm växer ju fram där mer och mer haha.

Tänk liksom att ha en egen trädgård och kunna gå ut när som helst och veta att ingen annan sitter på bänken man brukar sitta på, hahah. Nej men hur mysigt hade det inte varit, blir mer ens eget än när man bor i lägenhet. Man kan gå ner och tvätta utan att vara rädd att springa på en granne när man går där i pyjamasen och ser ut som man precis vaknat. Och att man alltid vet att man har parkering när man kommer hem, haha gud vad vi får leta innan vi hittar en hemma nu.

Det är något jag tycker är riktigt skönt när man kommer hem till mamma och pappa och bara kan gå ut på gården och sitta ute. Allt blir så mycket enklare och smidigare. Sen får man ju bestämma helt själv hur man vill ha det också, nu har vi vår lilla balkong att bestämma på men det är ju inte så mycket frihet. Så en big dream just nu är att få flytta in i hus med E, kanske till och med flytta från Stockholm?

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar