Födelsedagsfirande

Hej på er!

Igår fyllde Emil år så vi hade ett litet mini firande här hemma tillsammans med Emils bror och hans sambo. Eftersom vi numera bor grannar så blir det så enkelt att fixa sånna här eftermiddagar spontant. Jag klev upp med Emil på morgonen och fixade lite frukost och gav mina presenter till honom redan då. Och eftersom Emil jobbade hela dagen hade vi hela eftermiddagen på oss att införskaffa en tårta, köpa lite saker till middagen och bara förbereda allt tills han kom hem. Riktigt mysigt att man kan fira med familj såhär trots att man inte bor i sin hemstad längre. Det blir lite mer speciellt när någon mer kommer över än om bara jag och Emil skulle köpa en tårta hem.

Av mig fick han faktiskt en repris på vår förlovningshelg. Vi firade ju vår ettårs dag som förlovade i Linköping på ett spa-hotell men den helgen blev ju absolut inte som vi tänkt oss. Spat va fullbokat, jag gjorde illa knät den helgen och allt blev bara "vi löser det". Så denna helg ska vi ner till Linköping igen och denna gång har jag försäkrat mig om att vi har plats på spat och alla missar som blev sist är förhoppningsvis lösta haha. Ska bli riktigt skönt att få komma iväg lite och trots att jag inte kan gå riktigt så kan vi anpassa helgen på ett bättre sätt. Det händer något iallafall och vi får vara tillsammans en helg och bara ta det lugnt.

Emil kom hem strax innan 6 igår och då stod vi redo med maten. Så vi åt en supergod middag, åt tårta och spelade spel. Supermysigt och speciellt när det händer något såhär mitt i veckan och inte bara en helgkväll.

Kram Linnea

Gillar