Före & efterbilder på lägenheten

Hej på er!

Hoppas ni har en bra start på helgen. Jag har startat min lördag med att storstäda lägenheten och fotat lite efterbilder på lägenheten. Jag nämnde igår att jag skulle visa bilder från lägenheten för 4 år sen när vi fotograferade den inför en försäljning som aldrig blev av och jämför dessa med hur det ser ut idag. Den största skillnaden skulle jag säga är att den är mycket mörkare nu. Både hallen och vardagsrummet har vi målat om efter fotograferingen som var då. Även detaljerna i inredningen har blivit mörkare. Men jag gillar det, mörk inredning med en bra belysning gör sig så fint.

Jag tänker att jag lägger ut rum för rum för att det ska bli så tydligt som möjligt. Bilderna som fotografen som var här tog är ju en helt annan klass än dessa som jag lyckats ta haha, men jag hoppas budskapet når fram ändå. Alla bilder från fotograferingen då kommer härifrån om ni vill gå in och se hela annonsen.

FÖRE

EFTER

FÖRE

EFTER

FÖRE

EFTER

FÖRE

EFTER

Såklart hade det varit lättare att se den stora skillnaden om bilderna varit av samma kvalité men en liten överblick kan man ändå få. Dock måste jag säga att fota sånna här bilder med två djur här hemma har inte varit det lättaste. Hälften av bilder är det någon liten fyrbent som syns i bild. Stella framförallt titta fram lite överallt och ville gärna vara med haha.

Kram Linnea

Gillar