Från lägenheten

Efter jobbet igår gick jag hem och passade verkligen på att ta vara på tiden och storstädade lägenheten. Dock hann jag bara helt klart med vardagsrummet. Har lite småsaker kvar at göra i resterande rum. Körde igenom allt från, dammsuga soffan, tvätta fönster, damma av och flytta om lite. Nu till sommaren vill jag få bort så mycket inredning som hör till årets mörkare tider och få en lite lättare känsla i rummen. Jag vill hålla det lite minimalistiskt samtidigt som jag ändå vill ha detaljer i inredningen. Så fokuset just nu gällande inredning är att rensa bort onödiga detaljer.

Det blir ju så att så fort solen tittar fram kommer energin krypandes och nu när jag inte har några uppgifter kvar att sitta med känns det extra skönt att kunna lägga den energin på hemmet. För det är ju något jag tycker är kul på riktigt, och när jag slutar sådär tidigt och Emil inte hunnit hem så är det fantastiskt att få gå runt själv och småstäda och flytta om lite.


Jag fick i present av mamma och pappa en detalj till vardagsrummet som jag kollat på väldigt länge men som jag inte nämnt högt. Så det blev verkligen en överraskning när jag fick den i present i lördags. Den gör så mycket för soffan och sticker ut lite från det vanliga.

Även köket fick lite nya blommor efter helgen. Fick en så fin bukett av Elin och hennes kille i lördags så den får nu pryda köksbordet och är det inte somrigt om något med färska snittblommor.

Kram Linnea

Gillar