Fredag!!

Hej på er!

Ännu en vecka har passerat och jag har klarat ännu en vecka på nya jobbet. Det går framåt men det är så mycket nytt att ta in så har inte blivit mycket gjort under veckan hemma. Har varit så extremt trött den här veckan så just idag känner jag lite extra glädje över att det snart är helg haha.

Vi hann dock med en liten picknick vid vattnet tillsammans igår. Med en väska packad med massa gott och lilla vovven med så gick vi en promenad genom skogen ut till ett par klippor och satte oss. Eftersom vi bor på södra sidan av ön så brukar vi ta oss ut till andra sidan för att få njuta av solnedgången och just igår var den lite extra fin. Det känns ju lite extra mysigt att sitta sådär vid vattnet när man har en fin solnedgång att titta på, och såklart när man vet att fredagen väntar haha.

Nu återstår bara 4 timmar kvar av jobbpasset innan jag tar helg och åker upp till Dalarna. Denna helg har vi även planerat in en tripp till Gävle för att hälsa på Lisa och hennes familj. Har inte träffat henne sen vi var på dop för hennes lilla tjej förra sommaren så ska verkligen bli superkul att få ses igen.

Kram Linnea

Gillar