Fredag

Hej på er!


Nu har jag varit hemma över en vecka och herregud vad less jag börjar bli. Saknar jobbet så mycket nu, vilket känns riktigt bra. Känner att jag verkligen hittat rätt nu så himla härligt. Frustrationen över att gå hemma bara när jag inte heller känner mig speciellt sjuk. Har lite hosta kvar, men det räcker för att inte få jobba eller ens vistas ute. Vi gjorde dock ett varsitt corona-test igår som vi hoppas hinna få svar på innan måndag så vi vet om det bara är en vanlig förkylning så man kan börja leva igen.

Idag ska jag satsa 100% för att komma så långt som möjligt i min skoluppgift. Håller just nu på med den största uppgiften hittills. Inredningsprojekt 1 som innefattar allt jag lärt mig genom utbildningen fram till idag. Så det är ett litet mellanprov innan jag går på sista delen av utbildningen.

Sen har jag fått sånt enormt sug att göra om hemma igen. Vill bara städa, möblera om och fixa höstinredningen. För det är ju faktiskt den som är absolut roligast och mysigast på hela året. Där av har jag faktiskt också valt att göra mitt inredningsprojekt i höstens-tecken.

Här ser ni ett litet snabbt moodboard på hur mitt inredningsprojekt kommer se ut i känsla och färg

Så fram tills kvällen börjar närma sig kommer jag tillbringa min tid framför datorn med detta. Så när det är dags för middag kan jag stämpla ut helt och lägga all tid på att vara med Emil. Vi ska göra vår supergoda laxgratäng som jag även tipsat om här innan. ( ni kan hitta recept på den här!)

Sen ska vi bara mysa framför tv:n med vår nya serie vi följer "young wallander" sjukt bra! Sen förhoppningsvis blir även en liten film skulle jag tro haha.

Kram Linnea

Gillar