Fredag

Hej på er!
Efter en lång vecka med långa arbetsdagar känns det mer än skönt att det äntligen är helg. Trots att dagarna på jobbet är mycket längre för min del nu så tycker jag veckorna går fort. Vi har nu tagit tag i hela vardagsrums grejen och rensat vår nuvarande tv-bänk och ska kika ut exakt vilken ny tv-bänk vi vill ha. (Jag vet redan vad jag vill ha så egentligen handlar det om att övertala Emil till samma haha). Så vi ska kika lite nu i helgen och sedan beställa den nya så förhoppningsvis får vi den redan nästa vecka!!

Jag slutar ganska sent ikväll så Emil plockar upp mig och sen åker vi direkt till mina föräldrar för att tillbringa helgen där. Det känns skönt att komma ifrån vår lilla 2a till att kunna spendera helgen lite mer rymligt och kunna vara ute på ett annat sätt än det blir här. Eftersom vi inte vill röra oss ute bland folk mer än nödvändigt så blir det väldigt begränsat här i Stockholm så att komma iväg någonstans där det finns en trädgård gör mycket för psyket. Vi kan släppa ut Stella, vi själva kan röra oss mer och det blir lite miljöombyte.

Den här veckan:

Jag har ställt om mig på att börja 8 varje morgon istället för 9. Jag har kommit in mer i rutinerna på jobbet med allt vad det innebär nu med heltid. Sen att jag vid min första stängning blev inlarmad själv kan vi hoppa över haha. En total miss med kommunikationen ledde till att jag som skulle vara sist här ifrån istället blev inlarmad och fast.

Vi har pratat massor om vår boendesituation som jag funderat så mycket på. Och jag tror vi kommit fram till en bra lösning. Ingenting är helt klart än men som de ser ut så blir vi kvar i Stockholm ett tag till men som mål att flytta sinom något år.

Jag är otroligt stolt över mig själv som klarar av jobbet så himla bra. Jag är piggare nu efter jobbet än vad jag var på mina 75% vilket lett till att jag även har ett liv efter jobbet.

Kram Linnea

Gillar