Fredag

Hej på er, hoppas ni har en fin fredag!

Den här veckan har gått så himla fort. Kan knappt minnas de första dagarna vad jag gjorde haha. Men det känns kroppen att en helg är välbehövligt. Eftersom jag fortfarande har ont i knät så ska jag passa på att bara ta det lugnt. Även fast knät hade varit bra så uppskattar jag helger som bara får vara lugna och ta dagen som den kommer. Vi har några små planer för kvällen och morgondagen men mer än så har jag inte tänkt planera. Jag känner att kroppen och vädret för avgöra hur helgen blir.

Ikväll ska vi iallafall äta middag tillsammans med Rasmus och Marcus. Dock var det inte planerat, under en kvällsfika insåg vi att vi båda köpt samma middag till fredagen, tacos haha. Så vi slår ihop oss och äter det tillsammans ikväll, mys! Sen om jag får som jag vill så hoppas jag på en filmkväll tillsammans med våra nya grannar och jag har lagt fram förslag på en skräckfilm så vi håller tummarna att jag får igenom det haha.

Imorgon har jag tvingat med mig Marcus ut till Barkarby för lite inrednings shopping. Ska titta på några ljusstakar till vardagsrummet. Nu när vädret varit så dåligt så har vi tänt massa ljus hemma vilket jag tycker är helt fantastiskt när det är mörkt och kallt ute. (Vilket det inte är denna tid på året vanligtvis) men den senaste tiden har det lyst upp kvällarna hemma. Lite höstkänsla men ändå bidrar det till mycket dessa kvällar.

Ett litet tips gällande levandeljus i hemmet. Försök skapa skuggor från ljuset. Det kommer ge en mer levande känsla och ett häftigt intryck.

Jag gillar dessa ljuslyktor som automatiskt ger olika skuggor på väggen. Det rör sig tillsammans med ljuset och ger ett annat djup än vad ett ljus utan dessa skuggor skulle ge.

Kram Linnea

Gillar