Fredags-pepp!

Hej på er!

Äntligen fredag och trots att mina dagar sett exakt likadana ut den här veckan så har jag ändå längtat efter fredagsmys och film i soffan. Jag har faktiskt känt mig lite piggare idag så det går åt rätt håll. Fick även göra ett nytt test imorse som jag borde få svar på till helgen.

Jag har så mycket tankar och motivation just nu. Jag vill bara sätta mig och plugga, bli klar med denna uppgift jag har igång just nu. Komma igång med träningen, fixa vardagsrummet, komma tillbaka till jobbet. Vi har ett gym i föreningen där vi bor som vi tänkt börja träna på nu istället för vårt vanliga gym. Detta är helt tomt och man är nästan alltid ensam så det känns tryggare.

Det brukar vara så för min del att när man varit sjuk och sängliggandes såhär några dagar så blir motivationen så stark och jag vill bara dra igång med allt. Jag ska verkligen försöka behålla denna motivation så när jag väl är tillbaka på banan så kör jag igång med allt. Samtidigt är det viktigt att acceptera att jag just nu inte orkar, det är okej att ligga på soffan en hel dag för att snabbare komma tillbaka.

Just nu ser jag bara framemot att få sitta i soffan tillsammans med vår lilla familj och kolla på en film och äta gott

Kram Linnea

Gillar