Fredagsfeeling & nytt till hemmet

Hej på er och härliga fredag!


Emil har jobbat hemifrån så jag har smugit runt här hemma och försökt städa resterande delar av lägenheten än den delen han suttit och jobbat. Bäst av allt är att vi äntligen tagit tag i balkongen och fixat iordning där så den faktiskt ser lite inbjudande ut haha. Tidigare har det varit lite för mycket av allt och bara känts kaos.

Så vardagsrummet, badrummet och balkongen har fått lite nytt. Lite mer jordnära färger och även en riktigt efterlängtad detalj som jag äntligen tog tag i och köpte igår. Nämligen en Constella ljustake från Klong! Nej men alltså jag är så nöjd! Den kommer göra sig så bra till dukningen under morgondagens middag. Älskar när man gått och kollat på något en längre tiden och sen den känslan när man äntligen får möjlighet att köpa den, åh den är helt oslagbar. Går runt här och kikar på den emellanåt och känner bara en sån glädje haha.

Känns skönt att jag hunnit klart med nästan hela lägenheten inför imorgon. Så ikväll ska vi premiär grilla med våran lilla elgrill på balkongen och njuta framför teven med ett glas vin i varandras sällskap. En helt perfekt fredag i min mening.

Kram Linnea

Gillar