Friends after one shot

Alltså denna människa. Denna människa träffade jag på en fest för lite mer än 1 år sen. Vi hade aldrig pratat med varandra innan och vi visste inget om varandra. Vi pratade inte så mycket i början av kvällen heller men efter vi druckit lite och bestämde att vi skulle hitta på något, vilket slutade i kubb. Vi blev bästa vänner. Det var vi 2 mot alla. Det var vi 2 som skulle ta oss in till stan tillsammans och det var vi 2 som pratade med varandra resten av kvällen och allt annat blev oviktigt. Vi sa det till varandra "Du är fan min bästa vän" och så blev det. Jag träffade min bästa vän på en skolavslutningsfest i gymnasiet. Sen den dagen har vi hållit kontakten och träffats och gjort massa saker tillsammans. Har fruktansvärt många minnen med den människan och det är alla sånna minnen man kan se tillbaka på och skratta och känna hur tacksam man är över att ha en sån som henne och glädjas åt att det var just henne man fick dela det där minnet med.

Och jag är ännu mer tacksam över att vi börjat umgås mer nu på senaste tiden och vi verkligen insett hur extremt lika vi är. Hon förstår mig precis i hur jag tänker och känner, och att ha en sån vän är något jag verkligen värdesätter. Inte en dag försent kom hon in i mitt liv som den andra halvan man saknat hela livet.

Rubriken Friends after one shot är det vi brukar prata om och som blev en grej, vi blev vänner efter vi druckit. Trodde aldrig jag skulle få ut något så bra av den kvällen, jag som tvivlade på att komma först. ♡

Kram Linnea

Gillar