funfact om Stella

Som ni kanske vet så har vi inte kunnat ha våra djur tillsammans på väldigt länge eftersom dom verkligen inte gått ihop. Vira morra så fort hon hörde Stella och Stella gick på Vira så fort hon gjorde något. Aa hur som helst så går det mycket bättre nu. Från ingenstans så leker dom, sover ihop, tvättar varandra och är nästan som förut. En sak vi märkt mellan dom bara den senaste veckan är lite rolig faktiskt.

Vi har som regel här hemma att Stella inte får vara i soffan. Soffan är Viras ställe hon ska kunna hoppa upp om hon vill vara ifred och den regeln funkar faktiskt väldigt bra. Stella älskar att ligga på mattan under och leka med sina absoluta favoritleksaker, det går inte att ta ifrån henne dem och när hon väl börjat med dem så kan hon hålla på i flera timmar och roa sig.

MEN det vi märkt nu flera gånger den senaste veckan är att Vira gärna utnyttjar soffan för att gömma saker för Stella. När vira vill leka med Stella tar hon hennes bollar och lägger bakom kuddarna och "gömmer" dom. Det har resulterat i att vi fått köpa flera nya till Stella och inte förens nu har vi hittat alla andra. Låg 3-4 st bakom kudden haha.

♡♡♡

Det är alltså dessa små kattleksaker. Hon har alltid en i munnen och leker med den andra med hjälp av tassarna.

Kram Linnea

Gillar