Gårdagen

Hej på er!


Tog en lång sovmorgon imorse eftersom vi kom hem så pass sent igår. Gårdagen började med en lunch i stan med några kompisar. Som alltid när man ses sådär och har så mycket att prata om så slutade det med att vi satt där i nästan 3 timmar. Men det är väl ett tecken på att man hade de sjukt bra? Senare på kvällen var vi ut till lite Milva och hennes pojkvän och vad som egentligen skulle bli en liten mysig kväll med lite kortspel slutade i att vi blev kvar till 01.30 med en bilresa hem på nästan 30 minuter. Så det blev en sen kväll men gud så kul vi hade! Har saknat att kunna göra sånna här spontana träffar med vänner från sin hemstad så det var verkligen så skönt att kunna ses på det här sättet och göra saker som "vi gjorde förr". Vi spelade kort, pingis, åkte båt och bara hade en riktigt bra kväll.

Dagen idag började runt 11 med att hjälpa till ute i trädgården. Mina bröder var även här och hjälpte till med att klippa häcken och fixa med en grind vi satt upp för att Stella ska kunna springa lös. Sen har vi bara tagit resterande tid idag till att fixa med saker vi behöver få gjort. Inhandlat lite saker, klippt ner stella så hon är klar inför resan till Östersund. Då det kommer bli mycket "gå i skog" där så är det skönt att ha henne klippt så inte halva skogen fastnar i pälsen på henne.
Annars har den här dagen bara varit väldigt lugn och så kommer den även fortsätta. Ska ta en lite längre promenad med Stella efter middagen om vädret tillåter sen ska resten av dagen spenderas i soffan med familjen.

Kram Linnea

Gillar