Gårdagens julfirande

Hej på er!


Känns så skönt att inte behöva sätta klockan ikväll för att ta sig upp och jobba igen. Ska riktigt njuta av att få vara ledig de kommande 2 veckorna nu.
Igår firade vi lite jul med min familj. Vi gjorde salsiccia pastan som jag länkade igår och det blev en succé! Den är så fantastiskt god så det var en självklarhet att vi skulle bjuda på den. Senare på kvällen samlades vi nere framför brasan och öppnade lite paket och satt och prata en stund. Det känns bra att ha firat en liten jul tillsammans iallafall nu när vi ska vara med Emils familj under själva julafton. Det blev en extra mysig helg och något speciellt. Även fast allting är lite annorlunda i år så är jag så glad att kunna ladda upp bilder här på bloggen där vi alla är hemma över jul. Alla syns med på bilderna, alla är glada och skrattar. Det är det bästa av allt.

Efter vår julklappsutdelning gick jag och Emil över till Milva och hennes kille som flyttat in bara 2 minuters gångväg från oss. Så mysigt att kunna gå förbi hos varandra så enkelt nu. Innan har vi haft en halvtimme med bil mellan oss. Så vi stannade där hela kvällen och satt och pratade om allt mellan himmel och jord.

Ikväll ska jag bara njuta av att inte behöva kliva upp tidigt imorgon. Tror vi ska kolla på en film och bara ta det lugnt hemma i soffan.

Kram Linnea

Gillar