Gårdagens underbara stunder

Hej på er!

Igår var det äntligen dags igen, en träff med några utav tjejerna från Artibus event. Både Linn och Emelie hade bokat tåg till Stockholm så vi var några stycken som möttes upp och spenderade vår lördag tillsammans. Jag åkte in till stan runt 14.30 och mötte då upp @linndossing och @Enylja i tc då dom ville äta lite innan vi åkte vidare. Så väl på plats kom även @evelinarou och @artibus dit och vi var redo att åka vidare mot mall of Scandinavia.

Så på mall of Scandinavia shoppade vi lite, jag hittade en tröja som var skitsnygg i butik men till min besvikelse var den troligtvis felsydd då den satt helt förfärligt på haha. Vi hann även med en fika tillsammans innan jag begav mig hemåt för en middag med Emil.

Emil överraskade med både förrätt och varmrätt lördagen till ära.

Efter middagen åkte jag tillbaka in till stan och mötte upp tjejerna igen för en drink. Dock blev det inget långvarigt för mig men hjälp vad kul vi hade. Älskar att umgås med dessa människor och vad bloggen givit mig. Att börja blogga är verkligen ett beslut jag inte ångrar för en sekund.

En helt fantastisk dag hade jag och jag hoppas verkligen det inte dröjer länge tills vi ses igen ♡

Kram Linnea

Gillar