Gävle

Började dagen förvånansvärt bra, trodde det skulle vara svårare att kliva upp eftersom jag totalt vänt på dygnet. Men det gick bra och jag var hos Sofie vid 11 och hämtade upp henne. så åkte vi mot Gävle! Vi hade egentligen inget speciellt "mål" med att åka till Gävle, det var mest för att göra något kul i en annan stad och dessutom träffa Lisa som vi inte träffat på säkert 2 år.

Vi kom fram runt 13.00 så vi letade efter ett bra lunchställe direkt. (Hade lovat mig själv att inte äta på IKEA eftersom det kändes som vi gör för ofta.) Men det lutad ändå med att vi hamnade där, hihi. Det fanns inget annat i närheten som kändes lockande så vi tog en snabblunch där innan vi mötte upp Lisa.

Blev det typiska sen att gå i lite affärer och småprata. Hittade dock inte så mycket. fick me mig ett par skor hem som jag kollat på förut. Avslutade sen dagen med en fika innan vi satte oss i bilen och körde hem igen. Älskar dessa dagar man kan göra sånna här roadtrips till andra städer men ändå inte behöva göra något "speciellt".

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar