Godmorgon onsdag

Hej på er & ett lite senare godmorgon!


Spenderade hela dagen igår ute i solen och försökte verkligen ta vara på det varma vädret. Men i och med att jag då valde att bara ta det lugnt ute hela dagen hade jag skjutit upp allt jobb på datorn till kvällen. Hann precis göra klart en uppgift till skolan innan en extrem huvudvärk slog in. Dock måste jag säga att sen jag började med mina p-piller i februari så har jag inte alls haft samma problem med huvudvärk och migrän som jag hade innan. Att jag får sånna här anfall någon gång ibland tar jag gärna istället for att ha ont mer eller mindre varje dag.

Så min kväll igår slutade med att jag gick och la mig och sov för att slippa smärtan, vilket resulterar i mer jobb idag. Jag ska försöka få lite gjort nu iallafall så jag kan njuta lite till i solen under dagen.

Planerna för helgen blev lite omflyttade också. Pappa som jag skulle ha kört in till Uppsala på fredag blev framflyttat till på måndag så min bror ställer upp och kör in han istället. Och jag åker till Stockholm redan imorgon istället. Förhoppningsvis hinner vi få ordning på balkongen då innan det är dags för middag på lördag, sen får vi bara hålla tummarna att solen är med oss under helgen.

Kram Linnea

Gillar