Godmorgon söndag

Innehåller affiliate-länkar

Hej på er & godmorgon!

Har sprungit runt i lägenheten hela morgonen och plockat och fixat. Vi åker ju mot Dalarna igen idag och vill inte komma halvvägs hem och komma på att jag glömt något. Sen är det ju lite extra kul att gå och plocka och fixa nu när vi gjort om lite. Dock stör jag mig lite på att allt inte är 100% klart, gillar ju inte det här med att behöva vänta på något. Nu ska vi ju göra en tavelvägg ovanför sängen och det är en ganska stor del i "helhetsintrycket" så det känns ändå skönt att jag slipper se detta varje dag i 3 veckor nu haha. Samtidigt är det ju kul att få planera lite och längta efter att få göra klart det. Men som sagt tålamod är inget som är på min sida i just sånt här.

Egentligen händer det inte s mycket mer den här dagen. Vi ska sitta i en bil upp till Dalarna i närmare 3 timmar sen när man väl kommer fram är det skönt att bara få landa lite så jag tror inte det blir så mycket mer än så idag.

Måste även flika in och berätta om dessa nya byxorna jag fyndade under min och Sofies shoppingtur i onsdags. Detta har helt klart blivit mina nya favoriter, så sköna och så snygga! Gillar ju kläder som är bekväma så man inte går runt och känner sig obekväm hela dagen, de är de värsta som finns. Snyggt och bekvämt ska de va och det tycker jag verkligen jag hittat här!

Ni hittar byxorna HÄR

Kram Linnea

Gillar