Halvvägs igenom!

Hej på er!

Så tacksam att denna första vecka på jobbet efter semestern i princip bara handlar om att komma iordning i allt nytt. Det är en väldigt lugn vecka så det blir en perfekt mjukstart. Måste också säga att det är så sjukt mycket lättare att hålla kostschemat och träningsprogrammet när man har sånna här rutiner haha. Jag kör ju Mimmi Kapells 60 days Challenge och har nu kommit halvvägs. Det som är bäst med allt är att jag fortfarande har motivationen uppe och tycker det är kul. Man ser framemot varje fas och få se vad för nya träningsprogram som kommer, hur maten ser ut och framförallt vilka skillnader man ser på sig själv. Jag gör ju inte detta för att gå ner i vikt på något sätt utan för att jag vill känna mig stark och bra i kroppen.

Känslan när man kommer in i träningen är så skön och det blir så mycket roligare än när man kämpar sig igenom de där första passen när man kommer igång igen efter en allt för lång paus. Nu har jag som mål att först och främst fullgöra 60 days Challenge och sen hålla kvar i träningen så man inte tappar allt igen.

Nu ska jag ta tag i mitt andra stora intresse. Inredning. Den där hemmablinda känslan man får när man går i samma hem för länge har försvunnit nu under semestern och jag ser massa nya möjligheter. Så tänkte försöka städa lite och fixa om med det jag har.

Kram Linnea

Gillar