Helg på g

Sitter just nu i skolan på första lektionen, så jäkla segt att börja 8.. Men men vi slutar relativt tidigt så det är okej, haha. Har endast 3 lektioner idag och sen bär det av mot Stockholm och älsklingen, äntligen!!! Sjukt hur man kan sakna någon så mycket efter bara några dagar, men dessa "några dagar" känns som veckor ifrån honom. Men om några timmar är jag hos honom igen och ännu en myshelg väntas.


Sitter på ett tåg ca 3-4 timmar varje fredag och i vanliga fall brukar jag plugga eller kolla någon film men nu har jag inget plugg att göra så jag tänkte redigera lite bilder och även försöka blogga lite. Men annars är det perfekt pluggtid. Man har 2 timmar på ett och samma tåg då man bara sitter där, jag har inget annat jag kan smita till och det är ändå relativt tyst på tåget så det funkar jättebra att koncentrera sig och få något gjort där.


Planerna för helgen är att vi ska försöka vara hemma i tid på kvällarna så vi hinner äta middag (utan att stressa) och även kanske hinna se en film innan vi blir allt för trötta. Det brukar alltid bli så att vi kommer hem vid 7-8 på kvällarna sen har vi inte ätit förens 9 sen när allt är fixat och klart är klockan 10- halv 11 och då orkar vi aldrig se någon film eller göra något annat. Så den här helgen ska vi försöka bli duktigare på tiderna och få något gjort, får helt enkelt börja gå upp tidigare på mornarna. Hur som helst får jag vara med älsklingen så är glad oavsett. 

Kram Linnea

Gillar