Helgen

Hjälp vad fort helgen har gått. Och förlåt för svindålig uppdatering men det är så svårt att hitta tid till bloggandet och även att fota. Vill inte slänga upp något halvbra inlägg, ska jag blogga ska det vara väl gjort och inget halvslafsigt snabbt inlägg. Så det har inte varit på topp de senaste dagarna. Och när jag kollar tillbaka på det jag fotat nu så är det bara mat.. haha. Men det blir lätt så här när vi har 3 dagar och vill hinna med så mycket som möjligt på de dagarna, svårt att hitta tid.

♡ ♡ ♡  

Fredag, Jag mötte upp Emil i Tullinge och vi åkte direkt och handlade lite till tacosen, tacofredag varje fredag! Sen åkte vi hem och åt och kollade på film resten av kvällen.Inte mycket mer som hände. En lugn fredagskväll Sen somnade jag som vanligt till filmen.. ops. 

Lördag, Vi vaknade i tid!! yay! Så vi klev upp, åt frukost, pannkaksfrulle! Wei, alltså sååå gott det var. och vi kom in till stan relativt tidigt också. Typ runt lunch. Så vi tillbringade hela dagen i stan och bara gick runt i lite affärer och kollade. Är det inte typiskt att när man väl har pengar och är taggad på att shoppa lite så hittar man absolut ingenting? Men när man inte har ett öre på kortet då jäklar hittar man något åt varje håll man kollar åt. Men så runt 4 kände vi oss klara och åkte hemåt igen, vi stannade på vägen och handlade lite dock. Så klockan hade redan hunnit bli halv 6 innan vi kom hem så det var bara att börja med maten direkt. Och det blev supergott! Något så enkelt men så gott. Även lördagskvällen avslutades med film och mys, fast nu fortsatte vi kolla på en serie vi började på i våras, Breaking bad, den har verkligen gått upp och ner men är samtidigt riktigt spännande. Nu speciellt, så denna vecka får gå fort så jag slipper smygtitta utan han. 

Söndag, seeeeg dag.. Vi var inte klara och inne i stan förens runt 5, haha ops. Så vi gick och åt och leta lite pokemons innan det var dags att gå till tåget och säga hejdå :( 

♡ ♡ ♡ 

Hoppas ni haft en bra helg och gjort massa skoj ♡ 

Kram Linnea

Gillar