Helgen

Hej (igen), tog en liten paus från bloggen över helgen + några dagar till då hehe. Kände att jag inte ville lägga någon tid på att uppdatera när inläggen inte kunde bli så bra som jag ville eftersom jag inte kände mig frisk och kunde göra något kul. Men nu är jag tillbaka och förhoppningsvis blir det bra igen!

Fredag vaknade jag upp hos Emil och kände mig lite bättre än jag gjort under någon annan dag i veckan men var fortfarande lite hängig. Men vi tog oss till min lägenhet och kollade hur det såg ut nu efter allt och det var inte som vi tänkt. Haha det såg lika ut som sist typ om inte värre, inget hade blivit bättre i alla fall. Men med något ont kommer alltid något gott! Senare åkte vi hem igen och fixade oss innan Emils familj kom till Stockholm, så mötte vi upp dem på O'learys och åt middag där. Supermysigt!

Lördagen spenderades också med Emil och hans familj i Stockholm. Vi åkte in till stan lite efter lunch och gick runt och kollade lite mest, vi åt även på ett ställe som Emil visade mig i våras men som jag då inte tyckte sådär "super mega wow" om men nu efter i lördags måste jag säga att jag hade el sist vi var där, nu älskar jag det! Kan verkligen hålla med honom nu om att det är sååå gott! Flippin' Burgers om ni kanske hört om det? Senare mot kvällen hade vi en kväll med Måns Möller och Özz Nujens föreställning inplanerad, herregud vad kul det var haha. Älskar sånt där! 

Söndag blev också en dag på stan. Dock blev det inte så länge då de åkte hem och vi åkte tillbaka hem för att äta middag hemma. Enchiladas som utan tvekan blev högt över förväntan! Kan lägga upp receptet på hur vi gjorde i ett senare inlägg. Men kan verkligen rekommenderbara det! ♡

Kram Linnea

Gillar