Helgen

Den här helgen har varit så perfekt, enda från start till sista minut.

Fredagen började med fest, först hamnade vi på fel sida stan och allt lutade mot att vi inte ens skulle ta oss dit. Men vi tog oss dit och hade roligaste kvällen på läänge!

Lördag, under eftermiddagen satt vi med familjen och bara umgicks och spelade spel. Låter jättegammaldags men hur mysigt är det inte? Lördagsmiddagen (bilden) var verkligen gooals! Älskar plankstek och speciellt mammas! Senare blev vi bjudna på ännu en fest men tackade nej. Vi valde att stå över drickan och köra istället. Runt 23 när vi kört några vändor fram och tillbaka blev vi kvar där ändå ett bra tag. Var dock aldrig in, vi stod kvar där, umgicks med vänner och snacka lite.

Söndag började med att syskonen kom hem och vi fikade och så, senare på kvällen hade vi bestämt att åka på "Det spökar i Borlänge" med Milva och hennes pojkvän och som jag skrev i inlägget innan så var det supermysigt men samtidigt äckligt, haha.

Kort om helgen, men de bästa delarna blev med i alla fall. Och efter den här helgen känner jag mig mer taggad än på länge!

Kram Linnea

Gillar