Helgen

Fredag: Vi åkte och hämtade upp Emil på stationen och när vi kom hem hade mamma fixat ihop en liten ostbricka med te och massa gott. Dagen tog typ sin start på kvällen när Emil kom, fram tills dess hände ingenting. Var ledig från skolan och satt för det mesta och jobbade med gymnasiearbetet och åt typ. Inte så spännande

♡♡♡

Lördag: Hemma dag x2. Var iväg en snabbis till min bror med resten av familjen men annars, inte mycket. Kollade på lite julklappar en snabbis på eftermiddagen men det gav verkligen ingenting haha. Har köpt 2 paket hittills, båda till Emil. Har verkligen ingen aning om vad man ska köpa till alla, ger mig ut på stan i hopp om att "se något man vet den vill ha" men ingenting. Hittar dock en massa saker jag själv skulle kunna tänka mig, haha.

♡♡♡

Söndag: Andra advent och det firades med glögg och grillning! Känner att det blir så mycket "hemmadagar" nu men man har verkligen ingen lust att göra något i det här vädret. Det är kallt och det blir mörkt så himla snabbt. Man tappar liksom motivationen och viljan till att göra saker. Men et kan vara skötta tt bara vara hemma lite nu också, vi har inget internet för tillfället då det också verkar ha tappat motivationen så vi segar inte framför någon serie under dagarna i alla fall hehe.

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar